Heartbeat

Assalamualaikum and hye..

Apa khabar? Hehe, piqa janji nak buat entry raya kan... But, I'm sorry. I cannot fulfill my promise..
Ada banyak sebab >>

Firstly, 18 July ni,piqa akan masuk uni untuk pengajian foundation for the first time ^^ Wee..... Nak jadi siswi dah, wuhooooo...

Secondly, banyak dokumen and sijil kene print and photostate untuk kemasukan uni... So, memang busy lah...

So, nak tau piqa pilih university apa????????????????
Yang berada jauh nun disana, kat Tronoh, Seri Iskandar, Perak.

Memang berdebar lah... Selasa ni kot^^

Yeay, piqa dah besar :* sikitlah^^
So, wish me luck for my new era, muahahaha....

So, wish piqa kali ni.. Piqa sentiasa ada high expectation lah kononnya dalam diri piqa .... Piqa sentiasa wish tinggi-tinggi. Orang maybe cakap piqa expect terlalu tinggi tapi if terlalu rendah, mungkin takde usaha yang bakal dilakukan. SO!

  • nak dapatkan at least 3.5 for all semester
  • nak dapatkan first class bla bla bla... tak ingat nama penuh
  • nak aktif insya Allah at universiti
  • nak socialize more, sbb piqa bukan jenis yang bersosial sangat
    • so piqa nak lah sosial sikit ^^
  • save money and tak nak membazir.
INSYA-ALLAH PIQA AKAN LAKSANAKAN :)

Good luck myself and good luck jugak awak-awak yang membaca juga ^^
Assalamualaikum.


Post a Comment

Popular posts from this blog

Rezeki < 3

Interview Part 1