Posts

Showing posts from February, 2017

Giveaway Pre-Loved Buku 2017 *tamat

Image
Assalamualaikum.
Kaifa halukum???
Ana alhamdulillah masih tidak diabaikan oleh Allah, still diberi oxygen untuk bernafas dalam kehidupan seharian.

Ok, piqa join satu GA ni and hoping dimurahkan rezeki oleh Ar-Razak.

Tajuknya....

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017 From :11/2/2017 - 4/3/2017
Pemilihan pemenang oleh Kim Chaa Random.orgberdasarkan jawapan no.6 pemenang yang menarik perhatian Kim Chaa Buku yang piqa  terasa sangat nak menangi and minati dalam list tersebut ialah; jeng jeng jeng... Saya nak menang buku Langit Petang karya A. Samad Said keranaKenapa??Sebab saya sangat meminati karya beliau dan dia merupakan contoh karyawan yang sangat saya kagumi. Karya beliau insya Allah senantiasa berjaya memberikan impak baik pada diri saya and banyak moral yang mampu saya peroleh dalam setiap karya beliau.plus, sinopsis novel ini cukup menarik hati piqa rasa nak baca...Sungguh piqa katakan sekiranya perlu pilih novel mana yang piqa terasa sangat nak menangi mesti piqa kata karya A Samad Said se…

Rasulullah

Assalamualaikum guys, readers, sahabat sahabat sekalian..
Kaifa halukum??
Ana alhamdulillah.
Well, lepasan SPM 2016>> salah sorang nya ialah Afiqah Binti Zamri.
Mereputz, membukitkan dosa-dosa ku yang sememangnya dah banyak..
Tadi piqa tolong mak piqa buat kuih makmur.
Apa tu kuih makmur..
Nanti tengok story ig piqa insya-Allah ada gambar kuih makmur..
Bukan sekarang sebab kuih tu tengah panas, karang rosak rapuh sume kang..

So, apa yang piqa nak kupaskan tentang Rasulullah PBUY??
Well, harini sape dah selawat ke atas baginda??
Angkat tangan!!!!!!!!!!

Apalah piqa ni, tanya benda ni lak..Camne kitorang nak ngaku, karang orang kata riak karang..
Well, piqa bukan tanya saja saje..
Eleh tak yah nak malu sebab tak semua manusia sentiasa ingat.
Well piqa pon tak ingat.
So, piqa just cakap je..
Berbanggalah anda sebab anda ingat dan telah berselawat ke atas baginda harini.
Dahlah pada penghulu hari segala hari.
So, berbanggalah anda sebab pahala anda Allah dah lipat kali gandakan pada …

UPU online

Assalamualaikum..
Hye guys...
Dah berapa lama piqa menyepi eh..
Tak delah lama sangat..

Well piqa dah bel no. pin unik untuk permohonan upu..
Anda semua dah belum..
Baik cepat, 31 March 2017 insya Allah dah tak leh dah..
So, moh ler kita pergi beli cepat2..
Kang kena tunggu turn lak..
Tahun depan lah galaknya..
So cepat cepat ye..

Bawah ni link berkenan how to mohon upu secara online.

Permohonan upu online

Klik ayat diatas sekiranya anda tertanya tanya how to daftar..
Piqa sebenarnya belum daftar lagi..
Tunggu abah piqa..
Senang^^

Well, adios and good luck!
Bi taufiq wa najah
.
Assalamualaikum.