m u a h a h a h a

Assalamualaikumm and a very good morning to the readers..
Walaupun dah berhabuk berdebu ber (apa-apa) lagilah website ni, please forgive me..
Maklumlah tak de alat-alat radass to help me update entry..

Guys, i am a free people right now..
i guess you wont say that aint you, yela..
takat free tak de exam boleh ah..
FREE TAK DE EXAM JE EH..
tolong sikit, at least piqa free dh habis SPM tinggal nak amek result je..
i want to count the dayss to be with my friends but afraid to..
Of what can...
tak masuk akal..

Tau tak malam tadi piqa tak leh tidur...
Last last tidur pukul 5.30 pagi...
Muahahaha...
Nasibllah aku bangun pukul 9..
Okaylah kan...
Ok, ak ok sebenarnya but..
please give advice boleh..
sebab piqa sekarang ni jadi susah tidur lak...
tak tau nape but i dont now..
Insomnia proobably ..
probability insomnia 1/2
haha..

Sebenarnya tak tau nak update apa..

just nak cakap bye guys..
sorry merapu tak tentu pasal..

Nanti piqa update lagi..

HASHTAG : #FREEALEPPO
#BESAFEGUYS

Image result for free aleppo




Post a Comment

Popular posts from this blog

Interview Part 1

Rezeki < 3

Uyul Rosli 1st Giveaway