L U A H A N

Assalamualaikum guys,
Apa khabar, dah makan...

Just nak cakap yang piqa EXTREMELY miss them...
Nak lepak ngan diorang tapi takut parents tak bagi klau jauh sangat...
Al maklumlah anak perempuan...
Tapi tu family piqa je kot..

How was your holiday?
Amacam best tak?
Sakit tak time holiday macam piqa?
If not Alhamdulillah, Allah protects you when you want to enjoy..
Tapi jangan terlampau enjoy..
If noot makan diri sendirii..

Malaslah nak betulkan...
Sorry eh typo sikit...
Sedeyhnyaaa..
Percaya atau tak sebenarnya piqa tak de smart phone lagi..
Sedeyhkannn....
Yela, kengkawan lain sume dah ada piqa je belum..
Nape eh..
Tapikan bila piqa pikir balik mesti piqa tersangat lalai kalau ada smart phone..
Yelaa, boleh tengok apa je..
Tak de sapa nak pantau .
That's a story about piqa.

So, what's your story?
Assalamualaikum.
Post a Comment

Popular posts from this blog

Rezeki < 3

Interview Part 1