I.M.P.O.R.T.A.N.T...F.O.R...M.E

Assalamualaikum guys..
Okay, another day before going back to hostel...
Piqa balik hari ahad ...

Okay.. piqa nak rewind diri piqa balik ttg apa azam piqa before this..
Yang awal tahun dekat blog piqa lagi satu..

A.Z.A.M
  • Score 3.6 png ke atas..
  • Dapatkan anugerah pengetua
  • study because of curiosity not because of exams
  • SPM 9A+ 2016
  • SPMRSM 9A+ 2016
  • TGB No1 SPMRSM 2016
  • TGB No1 MRSM for SPM 2016
  • Jadi perempuan yang harga diri nya tinggi
  • No more anger tak tentu pasal
  • Less kan mendengar atau membaca benda yang lagha
  • baca bahan ilmiah sentiasa
  • Tolong cikgu
  • tak nak sombong
  • even dengan junior pun nak senyum je
  • jadi JAKSA yang bertanggungjawab dan boleh dicontohi
  • jadi dormmate terbesih dalam dorm - insyaAllah
  • tak nak procrastinate
  • tak nak jadi pengotor
These are azam piqa and setakat ni azam piqa yang kat atas sekali tak tercapai lagi except tahun lepas last sem exam..

Alhamdulillah dapat anugerah pengetua. Piqa nak tambah lagi beberapa azam.. boleh kannn..
Okaylah, ni dia....


...T.A.M.B.A.H.A.N...A.Z.A.M...
  • addmath A+ SPM '16
  • addmath A+ SPMRSM '16
  • math modern A+ SPM'16 
  • math modern A+ SPMRSM '16
  • Sej A+ SPM'16
  • Sej A+ SPMRSM '16
  • BM A+ SPM '16
  • BM A+ SPMRSM '16
  • BI A+ SPM '16
  • BI A+ SPMRSM '16
  • Chem A+ SPM '16
  • Chem A+ SPMRSM'16
  •  Bio A+ SPM'16
  •  Bio A+ SPMRSM'16
  • Fiz A+ SPM'16
  • Fiz A+ SPMRSM'16
  • Pai A+ SPM '16
  • Pai A+ SPMRSM '16

Piqa maybbe tak leh nak selalu online..
Probably after SPM baru piqa online which is on 1st of december and it's way too long to wait kan..

So, piqa nak mohon maaf dari hujung tudung hingga hujung stokin, maafkan segala kesilapan yang piqa pernah buat..
Maybe towards orang yang piqa kenal atau tak kenal..
Maafkan piqa and i hope we can still keep in touch..

okay maybe raya sahaja online..
Maybe, tak janji okey..

Assalamualaikum.. Selamat malam and have a nice ramadhan kareem :)



2 comments

Popular posts from this blog

Interview Part 1

Rezeki < 3

Uyul Rosli 1st Giveaway