Posts

Showing posts from March, 2016

historical field trip

Image
Assalamualaikum Cer teka apa tajuk entry untuk kali ni..
Jeng-jeng seperti yang tertera diatas, but i am very deeply sorry to all of my readers because of this circumstances..

Ceh, entah betul entah tak ayat tu kan..
Kalau salah maafkan aku yaaaa...
Tapi seriusly i am truly deeply sorry sbbdah lama tak update blog, about two months i think..

Tapi, now i came back with new entry and new input..
Plus, nak share atleast one entry sbb takut tak sempat nak update bulan ni bulan depan entah lah..

Okeylah, tiga minggu lepas piqa pergi field trip dekat kl, even though i am orang 'kl' lah jugak..
tapi kitorang pergi historical places, such as Istana Negara, Muzium Negara, Muzium Kesenian Islam, dan banyak lagi..
Tapi yang paling boleh diingati kitorang stop dekat Times Square..

Ni yang nak cite ni sebab orang lain sume berhenti kat TS, buat itu buat ini, beli itu, beli ini..

But piqa dengan krew piqa memang diorang beli belah sume tu tapi yang paling penting, thanks to my eldest siste…