Posts

Showing posts from November, 2015

Projek Khidmat Masyarakat Class of 415 '15

Image
Assalamualaikum guys:))
Okey, harini piqa nak share experience piqa buat khidmat masyarakat di taska somewhere in Jasin..
Not overseas but only in Malacca..
Just for your information, sesiapa yang tak tau jasin kat mana, jasin kat melaka..
berjiran dengan Tangkak and melimau..

Okey, back to the topic...
Untuk dapatkan point yang bagus dalam markah co-curiculum, you need to at least join extra co-q..
macam khidmat masyarakat atau masuk any competition..

Okey, back to the topic balik..
Okey, kitorang diberi tugasan untuk buat kerja khusus Sivik..
So, cadangan diberikan ialah buat khidmat masyarakat.
So kitorang setuju and cikgu tawarkan taska tersebut sbb taska tu perlukan bantuan untuk baiki kawasan tu...

So, kitorang pergi lah..
Enjoy buat kerja kerja tu sbb budak2 tu comel yang amat.
Kitorang kena cat
babysitting the kids kat taska tu..
kena cabut itu ini..
So, banyaklah luka2, kesan cat kat baju sume tu..

And lastly, kitorang gi pasar malam..
Best.. Shok...
Setelah sekian lama akhi…

Mini Giveaway YanieYusuf.com

Image
Due Date : 30 November 2015 // 11:59 pm

Giveaway Poskad Vintage (Bahasa Jerman)

Image