Kusiss

Pernah tak korang rasa sedih sbb terpaksa tinggalkan clan korang and language yg paling korang sayang kat old place...
Piqa pernah..
Assalamualaikumm...
Sape tak tgk lagi entry terbaru piqa please bukak blog piqa yang lagi satu.. kalau tak tau buat buat lah tau......
Okeylahhh..sume taukan piqa dh pindah tgb bukan kusiss lagi tapi for your information, genxix always corvus still adapting in my life.
Sebenarnya piqa jeles dgn bebudak kusiss diorang dh byk aktiviti luar yang best diorang join...
Mcm camping... frimmm
Bestnya tapi malangnya piqa tak dpt join...
So cuma mampu nak post gambar diorang jela eh...





Post a Comment

Popular posts from this blog

Rezeki < 3

Interview Part 1