Posts

Showing posts from August, 2015

Corvus 34

Image
Assalamualaikum.... In the name of Allah
We as His loyal servents
Platched to dedicate our life to Islam
Strive for success in life and here after
To intergrate in discipline
To respect and do good on to other..
And to commit as a member of CORVUS.
To be modest in our action
To unite and stand as one
Verily.
Allahu wayatuna
Warasulu zaimuna
*tak ingat
Wal jihadu sabiluna
With Allah's blessing straight A plus we achieve..
With the spirit of corvus tgb #1 This is the platch that we always read every morning...
Well not bad right... Okeylah.. back to my main purpose of this entry.. Nak cite pasal life in tgb.. Well life in tgb is not that hard but you need to be patient while studying in tgb...
Macam biasa tgb has 2 semester..
Semester 1 dh lepas. Sekarang semester 2..
So dh lepas lah kan exam final semester 1 .. Well result tak macam budak tgb langsung walaupun time tanya kakak time dia form 4 first result dia berapa dia just ckp 3.2/3.3 something.. Then she asked me back.. about my result..
Just…

Kusiss

Image
Pernah tak korang rasa sedih sbb terpaksa tinggalkan clan korang and language yg paling korang sayang kat old place... Piqa pernah.. Assalamualaikumm... Sape tak tgk lagi entry terbaru piqa please bukak blog piqa yang lagi satu.. kalau tak tau buat buat lah tau...... Okeylahhh..sume taukan piqa dh pindah tgb bukan kusiss lagi tapi for your information, genxix always corvus still adapting in my life. Sebenarnya piqa jeles dgn bebudak kusiss diorang dh byk aktiviti luar yang best diorang join... Mcm camping... frimmm Bestnya tapi malangnya piqa tak dpt join... So cuma mampu nak post gambar diorang jela eh...