Ramadhan karim

Assalamualaikum...
Yeay, ramadhan karim is here...
Long time no seen so lets try make our ramadhan this year the best of the best and try to make it better than last year...

Yang pasti piqa gembira sangat sbb dapat tau teknik khatam quran paking senang dalam sebulan....
Nak tahu?????
Ni, korang kena baca 4 muka surat setiap kali sebelum dan selepas solat...
Nanti ada remaining beberapa muka surat annnn????
Habiskan jelah....
Camtulah....
So, lets try and khatam it this month...

Amin... And doakan piqa dapat jadi badar terutamanya atau BWP or EMC.....
Okey...

Amin ya Allah ...

Sangat teringin kan jawatan sebagai Badar tu....
So, bye...
Semoga ramadhan kali ini bukan ramadhan terakhir kita...
And always tingkatkan amalan kita ya...
Jangan kita berpuasa hanya sekadar lapar dan dahaga...
Kita puasa kerana lapar dan dahagakan pahala ramadhan ni....
And lagi satu jangan lambatkan buka puasa terutamanya sampai nak bukak puasa time nampak bintang macam tu waktu malam..
Sbb ustaz piqa kata tu cara syiah buka puasa...

Okey guys, assalamualaikum and selamat maju jaya...

*kali ini tak de image
1 comment

Popular posts from this blog

Interview Part 1

Rezeki < 3

Uyul Rosli 1st Giveaway