FRAUD ! ALERT !

ASSALAMUALAIKUM

Haa.. Ni yang nak cerita ni....
Pasal tajuk kat atas ni..
For the first time piqa terjebak dengan orang macam ni.. 
Camni citernye..

Dia call kakak piqa pastu tanyalah macam2 kat piqa pasal kakak piqa tulah..
Pastu dia kata lah dia dari CIMB Bank, mana tak piqa percaya bulat2, sebab piqa mana pernah terkena pon..
Pastu dia tanyalah pasal nombor fon kakak piqa..

piqa cakap jelah aah.. tu nombor kakak piqa..
Pastu, dia tanya umur piqa berapa and piqa jawablah..

lepas beberapa hari, piqa tanya kakak piqa balik, dh call ke orang tu..
kakak piqa kata tu sebenarnya fraud..


Ya Allah, angin gilaaaa piqa...
Memang kalau orang tu call piqa balik nanti memang piqa kenekan dia bebetul kang...

Okaylah, nak melawat orang baru kat hospital..
bye

Post a Comment

Popular posts from this blog

Interview Part 1

Rezeki < 3

Uyul Rosli 1st Giveaway