Kusiss Rockz!!

Alhamdulillah, pika balik ke rumah dengan selamat..
kira-kira pukul4 lebih.... dh asar time tu..
Okay, Ya Allah.. Kalau hostel mesti banyak ragam ann???
Jumpa dormmate baru, classmate baru, homeroom baru and guru kelas baharu...
2014 is here!!
Nak kena bayar itulah, inilah..
Okay, past!! Tapi ni cerita time birthday pika lak!!
Kan birthday pika 12 Jan '14..
Hari Ahad.. Hari Ahad tu time Gotong Royong..
So, kitorang free lah.. tapi pukul 8:30 tu ada perhimpunan sementara untuk agihkan tugasan dorm..
So,  lepas perjumpaan sementara tu pika cam mamai2 sikit..
So, pika ada kat antara dua kawan pika yang terlebih baik hati ni...
Name: Anis and Sofia
Cari lah gambar diorang sendiri..
hehe..
Back to the topic...
Ya Allah, geram first2 sbb diorang kepit pika ketat2.. hala ke kolam kura2..
kura-kura ni lagi better dari kat asrama

pastu, pika sempat elak sekejap je..
pastu tetiba air sejuk terasa kat badan pika...
tgk2 kwn2 pika pegang gayung dengan air sabun and air kolam ikan..
punya lah pika mengelak, terkena jugak..
last2 time pika kejar kawan pika, pika ter kena tangkap oleh Anis and piya..
orang yang sama macam tadi..
Boleh pula diorang pegang kaki pika..tangan pika digenggamnya kuat2..
and baling pika ke dalam kolam..
Allah!!
Basah kuyup pika..pika mmg geram tapi time nak balas dendam tetiba pika baling sikit kena Anis and Qiwa,
pika tergelincir!!
geram!!
Astaghfirullah Al-Azim..
Tapi, pika bersyukur sangat sebab kawan-kawan pika still hargai and sayang pika..
Seperti yang pika pernah cakap, we are buddyz...
Buddyz never seperated!!
Alhamdulillah, pika bersyukur dengan rezeki yang Allah bagi kat pika and nikmatnya..
Kawan yang caring!
Di samping bila balik2 rumah, pika check blog!!!
Alhamdulillah menang Nana Ameer's Giveaway..
Dapat Button Badge dari Fatin Diana..
And time tu jugak birthday pika sama ngan Aishah!
Kawan pika...12 Jan gak..
may Allah bless you!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Rezeki < 3

Interview Part 1