Posts

Showing posts from December, 2013

Salam Asar

Image
Salam Asar.. Salam ukhwah dan salam satu Malaysia.. Ya Allah, pika bila nak berubah~~ Tahun depan ada huge exam.. Pika kena study bebetul.. Jangan memain! Huhu.. Astaghfirullah!! Duniawi betul.. Kay lah, sebelum yang tengah online ni dah solat zohor ke belum.. Kalau belum cepat solat, jangan tangguh-tangguh, dah nak asar!!
Okeylah, back to the point~ hehe... Pika nak listkan kat blog pika ni, perkara yang pika berjanji untuk tahun depan *bukan sumpah ye!! Tahun hadapan achieve 9A'smake my parents proudtak nak marah-marah dahkalau boleh nak diri sendiri nazar setiap kali periksa*ni bukan ayat nazar ye!bila puasa tambah ibadahjadi muslimah sejatistudy smart bukan study hard!solat diawal waktukhatam al-quran sekali*insha Allah boleh kalau berusahatunaikan nazar secepat mungkin!